Recent Program

 • No Events found

Formular de Contact

  Before & After School

  EduFriends oferă servicii BEFORE &AFTER SCHOOL, pentru elevii claselor pregătitoare – a VIII-a, inclusiv în vacanțele școlare. Dorim să venim în ajutorul părinților preluând cu responsabilitate efectuarea și înțelegerea lecțiilor, dar și posibilitatea petrecerii timpului liber al copilului dvs. în mod plăcut, în compania altor copii de vârste apropiate. Părinții își pot lăsa copiii la noi, programele Before & After School fiind special concepute după nevoile și dorințele celor mici.

  Program Before School

  08.00 – 08.30 ~ preluarea copiilor la sediul EduFriends

  08.30 – 10.30 ~ recapitularea cunoștințelor predate la școală și efectuarea temelor (sub supravegherea unui cadru didactic)

  10.30 –11.30 ~ activități recreative

  11.30 ~ masa de prânz

  Program After School

  11.00 – 12.00 ~ preluarea copiilor de la școală* (școlile din apropiere, contactați-ne pentru mai multe detalii)

  12.00 – 13.00- ~ activități recreative

  13.00 – 13.45 ~ masa de prânz

  13.45 – 14.30 ~ program de somn/odihnă

  14.30 – 16.30 ~ recapitularea cunoștințelor predate la școală, efectuarea temelor (sub supravegherea unui cadru didactic)

  16.30 – 18.00 ~ ateliere, cursuri cu taxă, activități recreative

  *În programul de mai sus pot interveni mici modificări in funcție de necesitățile copiilor.

  "Natura ne aseamănă, 
  Educația 
  ne deosebește" - Confucius

  Before School

  After School

  Orice părinte își dorește doar tot ce este mai bun pentru copilul său, iar educația, cu toții știm, joacă un rol esențial. Astfel, EduFriends a prins viață ca un răspuns la nevoile fiecărui copil și la dreptul acestora la o educație mai bună. Începută de la o vârstă fragedă, educația este cheia către o dezvoltare armonioasă.

  Află totul despre programele noastre Before & After School și află de la consultanții noștri informațiile de care ai nevoie pentru a lua cea mai inspirată decizie pentru tine și pentru copilul tău. Cu toții suntem prieteni la EduFriends!

  X